muziek aan/uit
ga een pagina terug

Alles is dansen
beleef het ritme en de betovering
live en fysiek
poëtisch of verhalend
klassiek of experimenteel
spectaculair of ingetogen
in de zaal of op locatie
overal en altijd

Weblog

← Overzicht

Nieuwe dansschool in de regio Goeree-Overflakkee!

 

 

Met veel succes is de nieuwe dansschool in de regio Goeree-Overflakkee van start gegaan. Marina Bykova is dansdocente en danskunstenares. Zij heeft al 14 jaar een succesvolle dansschool in Gorinchem en Sleeuwijk. Samen met haar leerlingen heeft zij talloze dansprojecten in Gorinchem en omgeving neergezet. 

Al ruim een maand geeft Marina Bykova Kinderballet en Streetdans lessen in De Staver te Sommelsdijk. Daar heeft ze de beschikking over de mooie zaal met grote spiegels. 

“Mijn nieuwe leerlingen zijn heel enthousiast en leergierig! Wij hebben veel plezier samen, leren leuke dansen en letten vooral op techniek en lichaamshouding maar ook expressie krijgt een ultieme kans”, legt Marina uit. 

De eerste drie groepen worden actief bezocht . Graag willen we ook de tieners groep  om 18:15 uur en de groep voor kinderen vanaf 15 jaar ook compleet maken. 

Dit is de reden dat wij voor kinderen vanaf 10 jaar tot volwassenen in maart en april een actie bieden. Geen inschrijfkosten in deze maanden! 

Niet alleen de dames mar ook de heren zijn van harte welkom. Er zijn al twee jongens die onze lessen met plezier volgen!