muziek aan/uit
ga een pagina terug

Alles is dansen
beleef het ritme en de betovering
live en fysiek
poëtisch of verhalend
klassiek of experimenteel
spectaculair of ingetogen
in de zaal of op locatie
overal en altijd

Weblog

← Overzicht

Uitbreiding en verhuizing van balletschool Marina Bykova

 

 

 

 

HipHop les in Sleeuwijk / Bolderik. Dansdocente Desi van Dam.

 

Uitbreiding en verhuizing van Balletstudio Marina Bykova

 

Alle lessen die op donderdag gegeven worden in Sleeuwijk van Balletstudio Marina Bykova vinden na de kerstvakantie voortaan plaats

in De Aanlegsteiger aan de Vissersdijk te Gorinchem waar de balletschool zich op woensdag vestigt.

“ Omdat de Burgemeester Verschoor school een samenwerking met een andere grote instelling aan is gegaan, konden we daar geen ruimte meer huren.

In Sleeuwijk hebben we helaas geen geschikte ruimte kunnen vinden. Omdat de helft van de leerlingen van de donderdag uit Gorinchem komt, zijn we naar Gorinchem verhuist.

In De Aanlegsteiger hebben we de beschikking over een grote zaal met spiegels aan de wand. Ballet barre voor klassieke balletlessen verhuizen we uiteraard mee.”

 

Dit jaar zal ook de uitbreiding van Balletstudio Marina Bykova plaatsvinden.

 

“Om het artistieke dansniveau van onze balletschool op een breder spectrum te brengen

heb ik besloten om in de toekomst met meerdere professionele en hoogopgeleide dansdocenten te gaan werken.

Hiermee wil ik het leerproces afwisselender en expressiever door laten groeien.

Inmiddels heb ik al een geschikte dansdocente aangetrokken voor de maandag en zij is door de leerlingen zeer enthousiast ontvangen.”

 

Desi van Dam is 21 jaar en bijna afgestudeerd aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam. Ook heeft zij haar sporen als dansdocente reeds ruim verdiend.

Desi heeft veel danservaring opgedaan in Nederland en het buitenland. In het vervolg van dit seizoen zal zij de HipHop lessen op maandag gaan verzorgen.

“Ik blijf haar met raad en daad begeleiden en bijstaan. Op maandag 27, woensdag 29 en donderdag 30 januari organiseren we een open dag waarbij een ieder kan meedoen aan de lessen.

Net als ieder jaar zal onze balletschool ook dit seizoen op zaterdag 21 juni in schouwburg De Nieuwe Doelen met een wervelende dansvoorstelling afsluiten."